Voor Cliënten


Bij ziekte en ouderdom met goede zorg zelfstandig thuis blijven wonen? Dat kan, met verpleging en verzorging van IJsselland Zorg.

Ziek zijn en ouder worden gaan vaak gepaard met handicaps en beperkingen. De gewone dingen van iedere dag gaan opeens moeilijk of lukken helemaal niet meer. IJsselland Zorg helpt u om hiermee om te gaan en helpt u bij het zoeken naar afgestemde oplossingen.

IJsselland Zorg is een thuiszorgorganisatie die uw omgeving en kwaliteit van leven centraal stelt. IJsselland Zorg heeft hoogopgeleide verpleegkundigen in dienst die samen met u en uw omgeving onderzoeken wat nu nodig is, maar ook houden ze rekening met veranderingen in de toekomst. IJsselland Zorg begeleidt u bij uw herstel of tijdens het ziekteproces. Wij bieden verpleging en verzorging aan huis. De zorgteams van IJsselland Zorg helpen u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en medische verzorging. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.