Huishoudelijke ondersteuning

Als u ondersteuning nodig heeft bij het bijhouden of organiseren van uw huishouden, kan IJsselland Zorg u hierbij helpen. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige ondersteuning, uw vaste aanspreekpunt, de vestigingscoördinator zorgt er altijd voor dat u een vaste hulp krijgt die aansluit bij uw situatie.

Denkt u in aanmerking te komen voor huishoudelijke ondersteuning neemt u dan contact op met het WMO loket van U gemeente. De medewerker van het WMO loket kan dan samen met u kijken waar u voor in aanmerking komt.

Wij bieden verschillende soorten zorg zowel via een WMO – indicatie, PGB budget als Particuliere hulp.

Heeft u een WLZ indicatie, maar ontvangt u wel graag huishoudelijke hulp van IJsselland Zorg? In veel gevallen is dit bespreekbaar, omdat IJsselland Zorg samenwerkt met collega organisaties.

Uw gemeente is het aanspreekpunt voor een WMO indicatie. Na persoonlijk contact met een medewerker van het WMO loket van uw gemeente wordt onderzocht of en welke indicatie u nodig heeft. Heeft u vragen hierover? Uw vaste aanspreekpunt kan u hierover informeren.

WMO & PGB

Heeft u een WMO of PGB indicatie?

Ga naar WMO & PGB

WMO & PGB

Ik zoek hulp in:

IJsselland zorg Deventer

Marie Claire Wiggers

Vestigingscoördinator IJsselland Zorg Gemeente Deventer
0570-241259
Als coördinator onderhouden wij de contacten met cliënten, werknemers en de gemeente Deventer. Door de korte lijnen met zowel de medewerkers als de cliënten, weten wij wat belangrijk is voor zowel de cliënt als de medewerker.

vestigings.co@ijssellandzorg.nl


Bel mij terug

  IJsselland zorg Olst-Wijhe

  Marie Claire Wiggers

  Vestigingscoördinator IJsselland Zorg Gemeente Deventer
  0570-241259
  Als coördinator onderhouden wij de contacten met cliënten, werknemers en de gemeente Olst-Wijhe. Door de korte lijnen met zowel de medewerkers als de cliënten, weten wij wat belangrijk is voor zowel de cliënt als de medewerker.

  vestigings.co@ijssellandzorg.nl


  Bel mij terug

   IJsselland zorg Raalte

   Volgt spoedig

   Ons verzorgingsgebied


   Gemeente Deventer

   Deventer, Bathmen, Schalkhaar, Diepenveen, Lettele en Okkenbroek

   Gemeente Olst-Wijhe

   Olst, Wijhe, Welsum en Wesepe

   Gemeente Raalte

   Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Marienheem en Nieuw Heeten